0
Home        Indeling        Prijzen        Faciliteiten        Ligging        Omgeving        Links        Informatie        Contact        0 0 0
0 0
Home

Bungalow Duinzicht is te huur voor een ontspannende en rustige vakantie in Noordwijk.

Deze knusse vakantiewoning ligt aan de rand van bos en duin, een ideale vakantieomgeving met alle voorzieningen. Vanaf het parkje de Bullewei loopt men direct de duinen en het bos in en na ruim 15 minuten lopen bent u op het strand van de Duindamse slag. (afrit 24)

Direct in de omgeving vindt u diverse restaurants (v.a. 50 m), camping supermarkt (200 m) alleen in het hoogseizoen en diverse maneges. Centrum Noordwijkerhout is 3,5 km en Noordwijk 5 km. In de woonkamer treft u aan: televisie, dvd, radio, spelletjes, boeken en een toeristische informatie map met o.a. fietsroutes, folders van de omgeving etc.


Museum bezoek:
Heeft u altijd al eens een bezoek willen brengen aan het Van Gogh museum, Het Rijksmuseum, De Hermitage, Het Museon, Naturalis, Hortus Botanicus en nog 400 andere musea?

Interesse in een bezoek aan de Keukenhof? Ook hier kunnen we de entreekaarten voor u regelen.
Hierdoor hoeft u niet lang in de rij te staan en kunt u optimaal van de dag genieten.

Paardrijden door de duinen?
Surfen op strand, powerkiting, brandingraften

Heeft u zelf nog suggesties? Daar waar mogelijk zullen we u altijd proberen te helpen om het tijdens uw vakantie makkelijk te maken.
Zelfs oppas service kunnen we voor u regelen als u er eens een avondje zonder kinderen op uit wilt.


Wij hopen u te mogen begroeten bij ons in Noordwijk!

.

0